Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Una dintre companiile familiei Calotă elaborează documentația de reabilitare și modernizare a școlii gimnaziale nr. 30 Gheorghe Țițeica din Constanța (DOCUMENTE)

ro

10 Dec, 2023 17:00 1129 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit un nou contract societății CEC Solutions SRL
  • Este vorba despre elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii gimnaziale nr. 30 ”Gheorghe Țițeica”, Constanța
  • Asociații și administratorii firmei sunt: Calotă Constantin Emilian  (90%) și Calotă Rodica Narcisa (5%)
  • Aceștia mai figurează în CEC Arhitectura SRL, CEC Dental Clinic SRL și Cec Design Construct SRL
 

Primăria Costanța a atribuit prin cumpărare directă un contract de elaborare documentație tehnico-economică (Studiu de fezabilitate completat cu elemente specifice din documentația de avizare a lucrărilor de intervenții, inclusiv documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor) aferentă obiectivului mixt de investiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii gimnaziale nr. 30 Gheorghe Țițeica”.


Ofertant câștigător este CEC Solutions SRL cu sediul social în București.

Valoarea contractului este de 265.000 lei fără TVA.
 
Despre CEC Solutions SRL
 
Compania a fost înființată la data de 14 iulie 2017 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7111 - Activități de arhitectură.
 
În anul 2022, aceasta a avut o cifră de afaceri de 3.081.193 de lei, un profit net de 1.769.178 de lei și șapte angajați.
 
Asociații și administratorii firmei sunt: Calotă Constantin Emilian  (90%) și Calotă Rodica Narcisa (5%). Bărbatul are și calitatea de administrator.
 
Aceștia mai figurează în CEC Arhitectura SRL, CEC Dental Clinic SRL și Cec Design Construct SRL.
 
Potrivit www.termene.ro, compania figurează cu 37 de contracte din achiziții publice în valoare de aproape 800.000 lei.
 
Firma consilierului local PSD de la sector 2, Calotă Constantin Emilian a mai câștigat în 2022 și alte contracte de la Primăria Constanța.

Este vorba despre achiziițiile care vizau elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din municipiul Constanța, zona Gară – blocurile 80A, L4, L5, J2A, L61”, respectiv „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din municipiul Constanța, zona Gară – blocurile 80A, L4, L5, J2A, L61” dar și elaborare documentației tehnico-economice în pentru imobilul Liceului Tehnologic „Gheorghe Miron Costin” din Constanța, contract estimat la 250.000 lei fără TVA.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Licitații publice CEC Solution SRL, alte două atribuiri directe de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii