Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:22 16 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SRL din Iași proiectează lucrările de reamenajare a pieței agroalimentare Pescăruș din municipiul Constanța

ro

16 Dec, 2020 00:00 2303 Marime text
 • Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul de proiectare documentație de avizarea a lucrărilor de intervenții-DALI-în proiectul "Reamenajare Piața Agroalimentară Pescăruș", amplasată în municipiul Constanța.


  Potrivit documentației de atribuire, lucrările vor ține cont de tema de proiectare pe care beneficiarul o pune la dispoziție împreună cu nota conceptuală și în baza studiului geotehnic, expertizei tehnice a construcăției existente și studiul topografic, dacă este necesar, acestea urmând a fi elaborate de prestator.

  Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 52.300 lei.


  După reabilitare, spațiul va fi complet reamenajat, pentru a veni în întâmpinarea locuitorilor din această zonă a municipiului, care, nu de puține ori, s-au plâns că nu au acces la alimente proaspete, pe care doar producătorii locali le pot furniza.


  Pentru început, perimetrul pieței a fost delimitat, iar accesul auto a fost blocat cu jardiniere, fiind amenajate, totodată, locuri de parcare dispuse perimetral. De asemenea, echipele municipalității au reparat trotuarele și au înlocuit bordurile.


  Platoul din fața pieței va fi refăcut cu piatră cubică, pentru ca locul să se poată transforma într-un spațiu de recreere, cu mobilier urban de odihnă și spații verzi.  Câștigătoarea contractului este societatea IM Design Studio SRL, cu sediul social în Iași, pe strada Nicolina nr.101.
  Firma, înființată în 2015 îl asociat și administrator pe Răzvan Molie.
  În anulș fiscal 2019, societatea a raportat o cifră de afaceri de 196.487 lei, un profit net de 117. 128 lei, datorii de 50.786 lei și aveau active imobilizate în valoare de 5068 lei.

   


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii