Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SRL din Constanța execută lucrările la promenada „Șoseaua Constanței Zona Pietonală - Piața Republicii - Aleea Teilor“ din municipiul Mangalia

ro

21 Mar, 2020 00:00 3448 Marime text

Primăria municipiului Mangalia a finalizat achiziția publică de lucrări pentru obiectivul de investiții Synergy of nature and culture-potential for development of the cross-border region-execuție promenadă “Șoseaua Constanței Zona Pietonală – Piața Republicii – Aleea Teilor’’ – Zona 1 – Piața Republicii și Pietonal Comercial str. Constanța”, un contract în valoare de 1.974.201.61 lei.

Amplasamentul proiectului este reprezentat de porțiunea din strada Constanței din Mangalia cuprinsă între strada Vasile Alecsandri și strada Oituz.
Suprafața propusă pentru amenajare este de aproximativ 3669 mp și presupune : pregătirea terenului prin lucrări de terasamente; îmbunătățirea și modernizarea rețelelor edilitare, lucrări de suprastructură urbană, amenajări spații verzi și plantări și colectarea și evacuarea apelor pluviale.
Ofertantul câștigător este Sigeco Tecnis, din Constanța, cu sediul social actual pe
strada Bogdan Vodă, nr. 9.
 

Sigeco Tecnis SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2015, Sigeco Tecnis SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Firma provine din schimbarea sediului în alt judeţ. Capitalul social subscris, de 20.000 lei, integral vărsat, compus din 200 de părţi sociale.
Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Merlo Tindaro Carmelo este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 6 salariaţi, un profit de 263.091 lei şi o cifră de afaceri de afaceri 651.180 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii