Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SRL din Bucureşti câştigă contractul de servicii veterinare de la Biobază A vrut să închirieze un sector de plajă, dar, între timp, a bătut palma cu Primăria Constanţa (document)

ro

12 Mar, 2019 00:00 3551 Marime text
O societate comercială din Bucureşti a reuşit să încheie un contract cu Primăria Constanţa, în valoare de peste 1,6 milioane de lei. După ce vara trecută şi-a mai încercat norocul pe litoral, unde a licitat fără succes, pentru închirierea unui sector de plajă de la Saturn, administratorul firmei a bătut palma cu municipalitatea pentru prestări servicii veterinare cu medici de liberă practică pentru adăpostul pentru câine fără stăpân al municipalităţii, situat pe strada Vârful cu Dor.
 
Valoarea totală a contractului este de 1.535.808 lei fără TVA, în conformitate cu oferta financiară a ofertantului. Prestatorul are obligaţia de a presta serviciile prevăzute în contract (examinare clinică zilnică, sterilizarea câinilor, identificarea câinilor, examinare, eutanasiere căini fără stăpân etc.), în conformitate cu propunerea tehnică şi propunerea financiară. Prestatorul se mai obligă să examineze medical câinii, să întocmească fişele individuale de consultaţie şi să izoleze animalele bolnave. Prestatorul se obligă să verifice în RECS date referitoare la câinii intraţi în adăpost care sunt identificaţi printr-un mijloc de identificare aprobat potrivit legii. Prestatorul se obligă să deparaziteze intern şi extern câinele la intrare în adăpost, să vaccineze antirabic câinii fără semne clinice intraţi în adăpost, să identifice câinii intraţi în adăpost şi să completeze datele câinelui într-un registru intern, să întocmească documentele specifice pentru neutralizarea deşeurilor de origine animală rezultate din adăpostul public. Asistenţa medical-veterinară va fi asigurată în permanenţă 8 ore pe zi în fiecare zi lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă şi duminică se vor efectua doar examinările medicale - vezi contractul în secţiunea „Documente”.
 
Prato Impex SRL are sediul social în Bucureşti. Firma a fost înfiinţată în 2004; în 2010 a avut o cifră de afaceri de 175.677 de lei; cheltuieli de 220.702 lei şi pierdere 4.4972 de lei, 2 salariaţi; în 2013 a avut o cifră de afaceri de 248.324 de lei; cheltuieli de 368.086 de lei, pierdere de 119.152 de lei şi un angajat; în 2014, după semnarea contractului cu Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor via Primăria Capitalei, firma a avut o cifra de afaceri de 632.758 de lei; cheltuieli de 360.953 de lei, profit 237.604  lei şi un angajat. Acţionar şi administrator al societăţii este Cezar George Palii Dominguez.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii