Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 12 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un singur ofertant vrea să realizeze sistematizarea spațiilor verzi și parcărilor din cartierul Anadalchioi din Constanța (DOCUMENTE)

ro

22 Nov, 2022 00:00 1631 Marime text
  • Contractul are o valoare estimată de 270.000 de lei, fără TVA
  • Agorapolis SRL a fost singurul ofertant
  • Compania Agorapolis SRL a încheiat alte 20 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.948.400,00 lei, printre autoritățile contractante fiind: Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL
  • În anul 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 1.345.875 de lei, un profit net de 153.737 de lei și cinci angajați
 
 
Contractul de servicii pentru elaborarea documentației tehnico-economice aferente obiectivului „Sistematizare și amenajare spații verzi publice, parcări de reședință și dotări conexe, între zona cimitir Anadalchioi și blocurile 55 și 57 de pe str. Soveja” scos la licitație de Primăria Constanța a trezit interesul unei singure societăți comerciale.

Contractul are o valoare estimată de 270.000 de lei, fără TVA, vezi secțiunea „documente".

Agorapolis SRL a fost singurul oferant.

Prin CU 2669 din data de 1 noiembrie 2022, Primăria Constanța a eliberat certificatul de urbanism prin care se are în vedere sistematizarea și amenajarea spațiilor verzi, publice, parcări de reședință și dotări conexe între zona cimitir Anadalchioi și BL 55, 57, strada Soveja - faza SF, PAC, PT, DDE.

Documentul are o valabilitate de 12 luni.

Despre Agorapolis SRL
 
Firma are sediul în Constanța. Unic asociat și administratorul este Mihaela Pușnava.

Pușnava mai apare și în Agorapolis Graphic Design SRL, iar în trecut a figurat în Poppy's Friends SRL – radiată.
 
Compania Agorapolis SRL a încheiat alte 20 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.948.400,00 lei, printre autoritățile contractante fiind: Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL.

În anul 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 1.345.875 de lei, un profit net de 153.737 de lei și cinci angajați.
 
 
În luna septembrie, același SRL a primit de la Primăria Constanța și contractul de prestări servicii privind achiziția serviciilor de elaborare studii de teren, studiu topografic, studiu geotehnic, studiu pedologic, studiu hidrologic pentru obiectivul de investiții „Construire parc DN 3C din Municipiul Constanța“ pentru suma de 50.000 de lei, fără TVA.

Recent, Primăria Constanța a atribuit prin cumpărare directă contractul pentru Serviciul de Elaborare documentație tehnico-economică parc Soveja și reconfigurare circulație, etapa studiu de fezabilitate. Studiul pentru amenajare spațiu public situat la intersecția str. Soveja cu str. Ștefăniță Vodă - amenajare peisagistică – parc Soveja și reconfigurare circulație va fi realizat de Agorapolis SRL pentru 134.000 lei, respectiv 27.629 euro.
  
În august 2017, Primăria Constanţa a atribuit firmei Agorapolis contractul pentru elaborarea strategiei de dezvoltare şi promovare a turismului în municipiu – cost 85.000 de lei fără TVA.

Prin realizarea acestei strategii, municipalitatea a urmărit să creeze o bază adecvată pentru dezvoltarea turismului într-un mod integrat, echilibrat şi durabil, astfel încât să aducă beneficii culturale şi socio-economice considerabile zonei şi comunităţilor ei şi să fie în concordanţă cu priorităţile trasate de documentele strategice la nivel european şi naţional.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Studiul de amenajare peisagistică a fostului bazar de la Ștefăniță Vodă va fi realizat de Agorapolis SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii