Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:57 15 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou contract atribuit de Primăria Constanța. Sistemele video ale unităților școlare vor fi conectate la dispeceratul Poliției locale

ro

05 May, 2021 00:00 2037 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit în luna aprilie un contract de servicii de identificare soluție tehnică de interconectare a sistemelor video la ale unităților școlare la dispeceratul poliției locale
  • Valoarea contractului este de 32.000 lei fără TVA
  • Societatea câștigătoare este din municipiul Constanța

Primăria Constanța a atribuit în luna aprilie un contract de servicii de consultanță identificare soluție tehnică de interconectare a sistemelor video la ale unităților școlare la dispeceratul poliției locale.

Potrivit contractului care poate fi studiat în secțiunea “documente”, societatea câștigătoare este Silva Sistems din municipiul Constanța.
Valoarea contractului este de 32.000 lei fără TVA.
 

Silva Sistems SRL în datele ONRC

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 4 martie 2021, compania Silva Sistems a fost înființată în 2001 și are sediul social în Constanța, pe Aleea Morilor, nr. 16.
Capitalul social subscris este de 65.000 de lei, integral vărsat, iar asociatul unic și, totodată, administratorul firmei este Dorin Mircea Berbescu.
Domeniul de activitate principal este reprezentat de „alte activități de servicii privind tehnologia informației“.
În 2019, tot cu 13 salariați, firma a avut un profit net de 2.113.879 de lei și o cifră de afaceri netă de 8.548.942 de lei.


În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii