Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:45 24 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un alt contract atribuit de Nuclearelectrica SA firmei Messystech SRL (document)

ro

16 Apr, 2016 23:57 16839 Marime text

 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract ce vizează piese de schimb esenţiale – „Set de piese de schimb pentru robinet cu supapă de închidere”. Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Au fost primite două oferte. Pentru suma de 39,436.8 RON, fără TVA, a câştigat Messystech SRL. 
         
Înfiinţată în anul 1999, societatea Messystech SRL a câştigat, de-a lungul timpului, zeci de contracte cu Nuclearelectrica SA. Firma are un capital social de 900 de lei şi este deţinută, în cote egale, de soţii Tanţa şi Mirel Constantin, ambii născuţi în anul 1968, în Bucureşti.
 
La finele anului 2014, firma a înregistrat un profit net de 103.204 de lei, cu un număr mediu de patru salariaţi. În acelaşi exerciţiu financiar, societatea a avut o cifră de afaceri de 2.253.779 de lei.

 Anunţul complet, publicat pe licitatiepublica.ro, poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii