Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:20 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UM 02175 din Constanța cumpără energie electrică de la o firmă craioveană (document)

ro

09 Apr, 2016 17:02 1190 Marime text

 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 
Ministerul Apărării, prin Unitatea Militară 02175 din Constanța, a atribuit, prin licitație deschisă, un contract de furnizare energie electrică în calitate de consumator eligibil. Este vorba despre energie electrică de joasă tensiune, conform caietului de sarcini.
 
Criteriul de atribuire a fost ”prețul cel mai scăzut”. S-au primit trei oferte pentru acest contract, însă operatorul economic ce a câștigat licitația este Cez Vânzare, str. Brestei, Nr.2, Craiova. Valoarea totală finală a contractului este de 151.465,37 lei.
 
În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta se ocupă de „comercializarea energiei electrice”. Acţionari persoane juridice sunt CEZ AS, cu sediul în Cehia, Praga (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99.9999986019% / 99.9999986019%), CEZ Poland Distribution BV, cu sediul în Olanda, Rotterdam (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.0000013981% / 0.0000013981%).
 
Persoane împuternicite sunt Mirela-Anca-Vişoica Dima (membru în directorat şi membru în comitetul de direcţie), Fuks Tomas (membru în consiliul de supraveghere, preşedinte consiliu de supraveghere), Skalka Michal (membru în consiliul de supraveghere), Mălinici Dan-Nicolae (membru în directorat, membru în comitetul de direcţie), Diza Rostislav (membru în consiliul de supraveghere), Adrian Remus Borotea (membru în directorat, preşedinte al directoratului).
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii