Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UM 02022 cumpără murături şi conserve. Ce firme se vor ocupa de furnizarea produselor (document)

ro

06 Sep, 2019 09:30 2081 Marime text
Ministerul Apărării Naţionale - U.M. 02022 Constanţa a încheiat un contract de furnizare murături şi conserve. Contractul a fost atribuit următoarelor societăţi: Olymel Flamingo Food SRL, Granbis SRL şi Stedyan Com.

Descrierea contractului

Furnizare LEGUME TRANSFORMATE (Gogoşari în oţet, Castraveţi în oţet, Sfeclă roşie în oţet, Măsline de masă (negre, verzi, blonde), Conserve ghiveci de legume în bulion, Conserve roşii în bulion, Conserve fasole păstăi, Conserve mazăre boabe, Conserve zarzavat pentru ciorbe în bulion şi Pastă de tomate ), pentru unităţile militare din Forţele Navale.

Autoritatea contractantă va răspunde la orice solicitare de clarificări sau informaţii privind documentaţia de atribuire în a 10-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, într-o perioada care nu depăşeşte 5 zile lucrătoare de la primirea acestora.

Persoanele cu funcţie de decizie

Munteanu Valentin - Loctiitor al comandantului, Secrieru Marius - Sef Oficiu Sprijin Logistic pentru Resurse Materiale, Burlacu Ciprian - Contabil sef, Preda Madalina - Consilier juridic. alte persoane din cadrul autoritatii contractante ce pot influenta continutul documentatiei de atribuire si/sau procedura de atribuire - comisia de evaluare: Goga Adrian, Tanasa Elena, Dragan Emilia, Patrascu Octavian (membru de rezerva), Gavrila Mihaela (membru de rezerva), Morar Lavinia Ioana (membru de rezerva).

Despre societăţile câştigătoare

Olymel Flamingo Food SRL a fost înregistrată în anul 2009 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 500 de lei, integral vărsat, este compus din 50 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Marcu Alexandru Florin este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 
Pe anul fiscal 2017, societatea a înregistrat un număr de şase salariaţi, o cifră de afaceri de 4.885.756 de lei şi un profit de 443.820 de lei.

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, SC Granbis SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris al firmei este de 200 de lei. Asociaţii firmei sunt Nicolae şi Ioana Biserică. Nicolae Biserică este şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.

SC Stedyan Com SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în Brăila. Societatea are un capital social subscris de 225.200 de lei, integral vărsat, şi un singur asociat, Dumitru Dănuţ Sterea, care este şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii