Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:48 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UM 02022 Constanța cumpără o barcă pneumatică de asalt cu motor

ro

03 Nov, 2015 23:04 1382 Marime text
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă câştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Ministerul Apărării Naționale - UM 02022 Constanța a atribuit un contract privind achiziţionarea unei bărci pneumatice de asalt cu motor. 

Criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut”, contractul revenindu-i operatorului economic SC Opal Construct SRL. Estimat iniţial la suma de 1,524,195 lei (fără TVA), contractul a fost achiziţionat pentru suma de 1,316,545.2 lei (fără TVA).

Cine este firma câştigătoare
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, SC Opal Construct SRL a fost înfiinţată în anul 2005, unic asociat fiind încă de la început şi figurând şi în prezent Niculai Munteanu, născut în 1929, la Saligny, cel care figurează şi ca administrator al firmei. Firma funcţionează în prezent într-un sediu de pe strada Pescarilor. SC Opal Construct are numeroase colaborări cu autoritățile publice locale și județene, atât din Constanța, cât și din împrejurimi.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii