Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:34 21 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UM 02022 Constanţa cumpără anvelope pentru autocamioane / autospeciale (document)

ro

04 Jan, 2017 09:29 1560 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

UM 02022 Constanţa i-a acordat operatorului economic Adetrans SRL din Sighetu Marmaţiei, contractul „Anvelope pentru autocamioane / autospeciale” (din Forţele Navale). Locul principal de livrare este UM 02041 Murfatlar. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, primindu-se o ofertă. Valoarea totală a contractului e de 174.547 de lei (fără TVA). 

Ti-a placut articolul?

Comentarii