Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:44 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei oferte pentru un contract oferit de DGASPC Constanţa. Cine a câştigat (document)

ro

04 May, 2017 22:35 2616 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
 
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa a atribuit un contract privind „furnizare bonuri valorice carburant auto (BVCA)”.
 
Obiectul contractului se referă la achiziţionarea de combustibil auto, necesar autovehiculelor proprietate DGASPC Constanţa la alimentarea din staţiile de distribuţie ale furnizorului, de pe teritoriul României, cu plata prin bonuri valorice pentru carburant auto, în perioada martie - decembrie 2017.
 
Au fost primite trei oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Pentru suma de 261,312.5 RON, fără TVA, a câştigat Coprot SRL, cu sediul social în municipiul Oradea.
 
Firma câştigătoare are un capital social subscris de 231000 lei, integral vărsat. Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 4 mai 2017, asociaţi sunt Viorel Vidra, născut în Cluj-Napoca, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%, şi Ioan Goga, născut în satul Bociu, Cluj, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%.
 
 

În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii