Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei dintr-o lovitură! High Construct Project SRL a semnat noi contracte cu Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

05 Jan, 2023 00:00 1905 Marime text
  • Valoarea totală a celor trei contracte este de 463.000 lei fără TVA
  • Administratorul și asociatul companiei câștigătoare este Marius Tudorel Constantin
  • În anul 2021, firma a avut o cifră de afaceri de 982.934 de lei și un profit de 428.279 de lei, dar și datorii de 767.584 de lei
 
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 26 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.471.727,75 lei
 
  • O parte dintre contracte au fost câștigate la Constanța, ca urmare a unor achiziții publice organizate de Primăria Constanța și de Consiliul Județean Constanța
 
 
SC High Construct Project SRL continuă să câștige contracte de la Primăria Constanța. Ultimele trei au fost atribuite firmei constănțene la finalul anului trecut.

Este vorba despre contract de prestări servicii privind achiziționarea serviciului de elaborare documentație tehnico - economică aferentă obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Lucian Blaga, Constanța" în valoare de 185.000 lei fără TVA; contract de prestări servicii privind achiziționarea serviciului de elaborare documentație tehnico - economică aferentă obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 37, Constanța" în valoare de 139.000 de lei fără TVA și contract de prestări servicii privind achiziția serviciul de elaborare documentație tehnico – economică aferentă proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 33, Anghel Saligny, Constanța" în sumă de 139.000 lei fără TVA.

Toate cele trei contracte pot fi studiate în secțiunea „documente”.

 
Despre SC High Construct Project SRL

Compania are sediul în Constanța și se ocupă cu „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.

SRL-ul avut un număr de opt angajați, anul trecut. Administratorul acesteia este Marius Tudorel Constantin, care este și unicul asociat.
 
În anul 2021, firma a avut o cifră de afaceri de 982.934 de lei și un profit de 428.279 de lei, dar și datorii de 767.584 de lei.
 
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 26 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.471.727,75 lei. O parte dintre contracte au fost câștigate la Constanța, ca urmare a unor achiziții publice organizate de Primăria Constanța și de Consiliul Județean Constanța.

High Construct Project SRL deține 5% din GMT Building Invest SRL.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Primăria Constanța Cine oferă consultanță pentru elaborarea unui Plan de Acțiune pentru Energie Durabilă și Climă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii