Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:13 15 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Total Grup Telecom, furnizorul de reţele de comunicaţii electronice al Primăriei Constanţa (document)

ro

10 Jun, 2021 00:00 1733 Marime text
⦁    Primăria Constanța a atribuit două contracte privind accesul operatorilor de reţea/furnizorilor de reţele publice de comunicaţii electronice pe proprietatea publică sau  privată  a municipiului
⦁    Potrivit contractelor încheiate cu Total Grup Telecom SRL, durata acestora este de 20 de ani pentru rețelele publice de comunicații amplasate în subteran
⦁    Contractul stabileşte condiţiile de exercitare a dreptului privind accesul pe deasupra, în sau sub imobile aflate în proprietatea privată sau publică, în scopul instalării, întreţinerii, înlocuirii ori mutării reţelelor publice de comunicaţiiPrimăria Constanța a atribuit două contracte privind accesul operatorilor de reţea/furnizorilor de reţele publice de comunicaţii electronice pe proprietatea publică sau  privată  a municipiului Constanţa.

Potrivit contractelor încheiate cu Total Grup Telecom SRL, care pot fi studiate în secțiunea "documente", durata acestora este de 20 de ani pentru rețelele publice de comunicații amplasate în subteran.

Contractul stabileşte condiţiile de exercitare a dreptului privind accesul pe deasupra, în sau sub imobile aflate în proprietatea privată sau publică, în scopul instalării, întreţinerii, înlocuirii ori mutării reţelelor publice de comunicaţii electronice sau a elementelor de infrastructură fizică necesare susţinerii acestora.

Reamintim că, prin Hotărârea Consiliului Local al municipiului Constanţa nr. 276/2015, s-a aprobat regulamentul referitor la condiţiile în care se realizează accesul furnizorilor de reţele publice de comunicaţii electronice pe proprietatea publică sau privată a municipiului Constanţa, s-au stabilit tarifele aplicate pentru acordarea dreptului de acces pe proprietatea publică sau privată a municipiului şi s-a mandatat primarul în vederea constituirii comisiei tehnice care va analiza îndeplinirea condiţiilor de acces pe proprietatea publică sau privată a municipiului Constanţa.
 
Totodată, prin Hotărârea Consiliului Local al municipiului Constanţa nr. 185/2016, s-a modificat HCL nr. 276/27.11.2015 privind aprobarea regulamentului referitor la condiţiile în care se realizează accesul furnizorilor de reţele publice de comunicaţii electronice pe proprietatea publică sau privată a municipiului.
 

Despre Total Grup Telecom SRL

Firma a fost înfiinţată în 2005, are un capital social subscris de 400 de lei şi îi are ca asociaţi pe Lucian Bogaciu şi Constantin Răzvan Turcilă. Administratorul societății cu sediul social principal în București și un altul secundar în Constanța este Lucian Bogaciu.
Domeniul de activitate al societății vizează activităţile de telecomunicaţii prin reţele cu cablu.
În 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 901.108 lei, un profit de 161.275 lei și datorii de 630.674 lei. Total Grup Telecom SRL are active imobilizate de 6.387.129 lei și un număr mediu de 2 angajați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii