Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:14 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Topzone SRL va preda Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva RA un tractor agricol (document)

ro

08 Nov, 2015 02:19 1678 Marime text
 
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă câştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Regia Națională a Pădurilor - Romsilva RA, Direcția Silvică Constanța, potrivit anunțului numărul 163527/05.11.2015, a atribuit prin licitație deschisă contractul „Tractor agricol”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost  SC Topzone SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 150.000 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a contractului a fost de 139.450 lei fără TVA.
 
Topzone SRL, cu sediul social în satul Topolog, din județul Tulcea, pe strada Calea Bucureşti, numărul 55, are un capital social subscris de 5.100 lei, integral vărsat, are ca și activitate principală cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.
 
Asociații firmei sunt Mia-Mirabela Stamate ce deține majoritatea capitalului (98.04%) și Nelu Stamate (cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 1.96%), ambii deținând și funcția de administrator.
 


Sursa foto: agrointel.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii