Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ţiriac Auto, partener al CJ Constanţa într-un proiect pe fonduri europene care vizează patrimoniul cultural

ro

28 Feb, 2020 00:00 3268 Marime text

Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit un contract pentru furnizarea a două autoturisme necesare activităţilor specifice ce se vor desfăşura pe toată durata de implementare, precum şi în perioada de după implementarea proiectului „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre”.


Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020, Prioritatea 1 – Promovarea mediului de afaceri şi a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre, Obiectivul Specific 1.1 – Promovarea în comun a mediului de afaceri şi a antreprenoriatului în sectoarele turism şi cultură. Conform prevederilor proiectului, achiziţia celor două autoturisme este necesară pentru îndeplinirea obligaţiilor ce revin beneficiarului în baza contractului de finanţare nerambursabilă nr. 103382/11.09.2018. Astfel, un autoturism va fi folosit de către echipa de implementare a Consiliului Judeţean Constanţa, iar celălalt autoturism va fi folosit de specialiştii în arheologie submersă din cadrul Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.

Valoarea totala a achiziţiei este de 111.550 lei fără TVA. Contractul a fost atribuit societăţii Țiriac Auto SRL, cu sediul social în Bucureşti.
 

Despre Ţiriac Auto SRL


Înmatriculată în anul 2012, compania are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 1.905.781,5 lei, integral vărsat, este compus din 60.501 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 31,5 lei. Ţiriac Auto SRL este controlată de Navardi Investments Limited, cu sediul în Cipru, Nicosia, cu 16,29064% din capitalul social, şi Vitexa Holdings Limited, cu 83,70936% din capitalul social. Administratori sunt Marian Marius-Mihail şi Ith Management Office SRL, reprezentată prin Văduva Petru Ion. Ţiriac Auto SRL se ocupă de comerţul cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone). 


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii