Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:56 09 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinmar Energy SA furnizează energie electrică pentru Curtea de Apel Constanța (document)

ro

07 Jan, 2016 14:11 2433 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Curtea de Apel Constanța a atribuit prin negociere fără anunț de participare (s-a organizat o licitație electronică) contractul „Contract de furnizare a energiei electrice la consumatori eligibili”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractual a fost Tinmar Energy SA. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 60.120 lei fără TVA, iar oferta cea mai scăzută / cea mai ridicată a fost de 54.997,20 / 90.000 lei fără TVA, cu o perioadă de furnizare a serviciilor de 12 luni.  
 
Cine este Tinmar Energy SA:

Tinmar Energy SA, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 1, Calea Floreasca, numărul 246C, are un capital social subscris de 31.986.850 lei, integral vărsat, având ca activitate principală comercializarea energiei electrice.
 
Acţionari persoane juridice sunt JO Holding AG cu sediul social în Elveția (deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 65.84%), Victory Executive SRL cu sediul în București (ce deține o cotă de 18.8302%) și Mar-Tin Consulting & Management SRL cu sediul în București (ce deține o cotă de 15.3298%).  Administratorul formei este Mar-Tin Consulting & Management SRL, societate  reprezentată prin Augustin-Constantin Oancea. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii