Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:43 20 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tiab SA - contract atribuit de CNAPM Constanța. Ce servicii va presta firma (document)

ro

18 Sep, 2021 08:59 2112 Marime text
 
  • Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a atribuit societății Tiab SA. 
Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța  a încheiat un acord cadru pentru expertiza clădire post de transformare, proiectare și execuție lucrări de modernizare echipamente energetice din postul de transformare PT 6 -6/0,4 kV - Port Constanța
  
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Expertiza clădire post de transformare, proiectare și execuție lucrări de modernizare echipamente energetice din postul de transformare PT 6 -6/0,4 kV - Port Constanța “. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor  pentru Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța este Tiab SA. 
 
Atribuirea a avut loc în data de 15.09.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Ca urmare a cresterii cerintelor de spor de putere electrica a consumatorilor portuari si pentru imbunatatirea calitatii energiei electrice furnizate si a sigurantei in exploatare a echipamentelor aferente postului de conexiuni si transformare 6/0,4 kV PT 6 este necesara modernizarea totala a acestuia, in vederea cresterii gradului de siguranta in alimentarea cu energie electrica a posturilor de transformare si a consumatorilor din zona Port Vechi, respectarea conditiilor asociate Licentei
de distributie a energiei electrice nr.53/26.07.2000 si a Standardului de performanță pentru serviciul de distribuție a energiei electrice (aprobat prin Ordinul ANRE nr 11/2016, cu modificarile ulterioare aprobate prin Ordinul ANRE nr. 49/2017).

Valoarea totala estimata: 3.600.000 lei , fara TVA, din care :

- 200.000 lei (exclusiv TVA) – valoarea serviciilor de expertiza cladire post de transformare si proiectare lucrari de modernizare echipamente energetice din postul de transformare PT 6 – 6/0,4 kV – Port Constanta;

- 3.400.000 lei (exclusiv TVA) – valoare executie lucrari de modernizare echipamente energetice din postul de transformare PT 6 – 6/0,4 kV – Port Constanta ;

Durata contractului

Durata în luni: 12 luni (365 zile) calendaristice de la data semnarii contractului, din care :

-105 zile pt prestarea serviciilor de expertiza si proiectare ;
si
-260 zile pt executia lucrarilor ;

Nota :

In perioada de desfasurare a investitiei este inclus timpul necesar elaborarii si avizarii expertizei tehnice a cladirii, elaborarii si avizarii Studiului de fezabilitate, elaborarea documentatiilor pentru obtinerea Certificatului de Urbanism, a documentatiei proiectului pentru autorizarea executarii lucrarilor in conformitate cu HG 907/2016 privind etapele de elaborare si continutul-cadru al documentatiilor tehnico-economice aferente obiectivelor /proiectelor de investitii finantate din fonduri publice, cap. III, Art.5 alin.a). si elaborarii proiectului tehnic de executie (faza PT+CS+DDE), a executiei lucrarilor si a efectuarii probelor tehnologice, receptiei si punerii in functiune a obiectivului.

In aceasta perioada nu este inclus timpul necesar obtinerii avizelor (Certificat de Urbanism, acorduri furnizori de utilitati din zona, autorizatie de constructie etc.), aceasta fiind in sarcina CN APM SA Constanta.

Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor : 9
Termenul în care entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informatii suplimentare în legătură cu documentatia de atribuire este a 5-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 3342000 lei.
 
Despre Tiab SA , firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul  1991 și are sediul social în  București.
  
Persoane din conducere sau autorizate sunt:  Andrei Dana Roxana -director/ director executiv,  Devigne Eric Philippe- administrator/Presedinte Consiliu De Administratie,  Florea Liviu Vasile -administrator/Director General,  Kpmg Audit Srl -auditor și  Pasquier Henri Seraphin Joseph- administrator/Membru În Cons. De Administratie.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de instalaţii electrice.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 292.478.662 lei, profit net de 30.203.402 lei și un număr de 766 angajați. Societatea are 15 puncte de lucru.

Compania Tiab SA a încheiat 63 contracte de achiziții publice in valoare totală de 91.798.951,73 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" – SA,  Compania Nationala de Transport AL Energiei electrice "Transelectrica" S.A., Regia Autonoma de Transport Bucuresti.
 
Societate are un număr de  63 de contracte publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii