Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Synesis Partners SRL, un nou contract de la Primăria Constanța. Vor asigura consultanța în pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice a imobilului Colegiul Național Mircea cel Bătrân" (DOCUMENTE)

ro

25 Mar, 2022 00:00 3784 Marime text
  • Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind prestarea serviciului de consultanță în managementul de proiect pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice a imobilului Colegiul Național Mircea cel Bătrân, Constanța"
  • Contractul în valoare de aproximativ 50.000 fără TVA a fost câștigat de SC Synesis Partners SRL
  • Potrivit www.confidas.ro, compania  a încheiat 107 contracte de achiziții publice în valoare totală de 5.678.116,14 lei
 
Lavinia SĂNDESCU-SICLITARU
 
Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind prestarea serviciului de consultanță în managementul de proiect pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice a imobilului Colegiul Național Mircea cel Bătrân, Constanța".
Contractul în valoare de aproximativ 50.000 fără TVA a fost câștigat de SC Synesis Partners SRL, vezi secțiunea „documente".
 
Synesis Partners SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Societatea Synesis Partners a fost înființată în 2014 și  are sediul social în Bucureşti
Asociați şi administratori ai societăţii sunt Florin Tache și Oana Cătălina Țăpurică. Obiectul de activitate al societăţii este consultanţa în afaceri, management şi servicii conexe.
În ultimul an fiscal, firma a raportat o cifră de afaceri de 1.246.046 lei și un profit de 779.020 lei.
Potrivit www.confidas.ro, compania Synesis Partners SRL a încheiat 107 contracte de achiziții publice în valoare totală de 5.678.116,14 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Synesis Partners SRL asigură consultanța în proiectul de reamenajare a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanța - etapa II (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii