Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supraveghează lucrările la drumul Ovidiu - Poarta Albă Încă un contract generos pentru firma finei lui Nicușor Constantinescu (document)

ro

03 Nov, 2014 00:00 2737 Marime text
SC Mara Construct SRL este beneficiara unui nou contract atribuit, de curând, de Consiliul Județean Constanța. Potrivit anunțului de atribuire nr. 182889/30.10.2014, firma finei președintelui suspendat al Consiliului Județean Constanța beneficiază de un contract în valoare totală de 104.538,46 de lei, ce are ca obiect servicii de dirigenție șantier pentru proiectul „Modernizarea drumului județean între Ovidiu - Poarta Albă (DJ 228A)“. După cum reiese din anunțul de atribuire publicat pe www.licitatiapublica.ro, autoritatea contractantă a primit două oferte pentru acest contract, firma desemnată câștigătoare fiind SC Mara Construct SRL.

SC Mara Construct SRL figurează la Registrul Comerţului cu un singur asociat, Maria Cătălina Lăpăduş, administrator fiind Constantin Dima. La finalul anului 2013, firma, cu sediul în Mihail Kogălniceanu, declarase o cifră de afaceri de 3.866.553 de lei, un profit net de 29.202 lei şi 17 salariaţi. În ceea ce o priveşte pe asociata firmei Mara Construct, aceasta mai figurează ca asociat şi în SC Rafting Company SRL. Mai trebuie menţionat că Maria Cătălina Lăpăduş este o tânără femeie de afaceri (născută în 1983), nimeni alta decât fiica Sandei Ciocoiu, de la Compress Holding, şi fina de cununie a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

SC Mara Construct este o obişnuită a contractelor cu CJC, firma câştigând numeroase licitaţii de-a lungul timpului. Unul dintre contracte a vizat reabilitarea Monumentului Tropaeum Traiani. Astfel, pentru suma de 10.902.003,21 de lei, Mara Construct trebuia să se ocupe de lucrări de C+M+I, de amenajarea şi protecţia mediului, de asigurarea utilităţilor şi a dotărilor aferente proiectului „Reabilitare Monument Triumfal Tropaeum Traiani“, finanţat din fonduri structurale europene - POR 2007-2013, Axa prioritara 5 - Dezvoltare durabilă şi promovarea turismului, Domeniul Major de Intervenţie 5.1 „Restaurarea şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, precum şi crearea/modernizarea infrastructurilor conexe“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii