Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:29 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suplimentare de contract la Primăria Tulcea, prin negociere fără anunţ de participare (documente)

ro

21 Nov, 2013 00:00 1668 Marime text
O suplimentare de contract în valoare de peste 20.000 de lei a fost atribuită prin negociere fără anunţ de participare, de curând, de Primăria Tulcea, unei firme care a avut, la sfârşitul anului 2012 un profit net de 8 lei.

În septembrie 2012, SC DDM Dunărea Romex SRL obţinea, în urma participării la procedura de cerere de ofertă lansată de Primăria Tulcea, contractul pentru estindere şi modernizare imobil din strada Socului, în municipiul Tulcea. Valoarea contractului a fost, aşa cum reiese din anunţul de atribuire, de 139.899,45 lei, firma amintită fiind, de altfel, singura care a depus ofertă. Aşa cum se arată în anunţul postat pe SEAP, SC DDM Dunărea Romex SRL a avut de executat lucrări de modernizare la un imobil deja existent, precum şi lucrări de extindere a respectivului imobil, lucrări la instalaţii termice, instalaţii sanitare şi electrice, lucrări la instalaţii de detectare şi avertizare incendiu şi lucrări pentru deviere a reţelelor electrice.

La un an distanţă, mai exact la începutul lunii noiembrie, administraţia publică locală tulceană completează contractul iniţial cu un act adiţional. Este vorba despre o atribuire în urma procedurii de negociere fără anunţ de participare, de care a beneficiat aceeaşi firmă SC DDM Dunărea Romex SRL, obiectul constând în execuţia unor lucrări suplimentare de extindere şi modernizare la imobilul din strada Socului. Valoarea actului adiţional rezultat în urma acestei atribuiri este, aşa cum reiese din anunţul de atribuire, de 22.729,46 lei.
În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta figurează la Registrul Comerţului ca fiind înfiinţată în anul 1992 şi are în prezent doi asociaţi: Dumitru Damian, care este şi administrator, şi Nicoleta Lungu.
SC DDM Dunărea Romex SRL a declarat la sfârşitul anului 2011 o cifră de afaceri de 614.403 lei, un profit de 2.796 lei şi 12 salariaţi, în timp ce la finele anului 2012, cifra de afaceri a firmei a scăzut la 173.672 lei, înregistrând un profit net de 8 lei, cu o echipă de 4 salariaţi.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii