Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:18 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucursala CNE Cernavodă cumpără piese pentru utilajele de filtrare de la o firmă în care asociat este şi SIF Muntenia (document)

ro

17 Feb, 2015 14:41 1048 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA, achiziţionează pentru Sucursala CNE Cernavodă, piese pentru utilajele de filtrare, informează licitatiapublica.ro.
 
Contractul presupune achiziţia de coşuri de filtrare din inox. Valoare finală pentru care a fost atribuit contractul este de 19.775 de lei.
 
Câştigătorul licitaţiei este SC Titan Echipamente Nucleare SA, cu sediul în Bucureşti. Firma a fost înregistrată la data de 27.05.1991, potrivit Registrului Comerţului. Obiectul de activitate al societăţii este „Fabricarea altor maşini şi utilaje specifice n.c.a.”.
 
Asociaţi în cadrul companiei sunt BERTRAND FRERES ET COMPAGNIE din Liban şi SIF Muntenia cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 4.245%.
 
Potrivit Vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, compania SC Titan Echipamente Nucleare SA declarase o cifră de afaceri de 9.698.661 de lei şi un număr de 90 de salariaţi. Din punct de vedere a indicatorilor financiari, compania se află într-o situaţie financiară precară. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri. Este recomandată monitorizarea mai frecvenţa a evoluţiei acestei companii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii