Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:52 23 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studiu de fezabilitate O societate din București, contract cu CN APM Constanţa

ro

18 May, 2021 20:16 2109 Marime text
  • Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa  va realiza un studiu de fezabilitate: „Realizare cheu între cheu Dana 8 și postul de acostare aferent terminalului Octogon și sistematizare teritoriu aferent”
Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa a încheiat un acord cadru pentru realizarea unui studiu de fezabilitate.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este „Studiu de fezabilitate: „Realizare cheu între cheu Dana 8 și postul de acostare aferent terminalului Octogon și sistematizare teritoriu aferent”” .
 
Societatea care se va ocupa de studiul de fezabilitate pentru Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa este Danema Design. Atribuirea a avut loc în data de 07.05.2021.  
 
Valorea contractului este de 125.390 lei.
 
Descrierea contractului
 
Studiu de Fezabilitate: Realizare cheu între cheu Dana 8 și postul de acostare aferent terminalului Octogon și sistematizare teritoriu aferent.

Durata contractului: 180 zile. Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor : 6

Termenul în care entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informatii suplimentare în legătură cu documentatia de atribuire este a 4 -a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.

La solicitarile adresate dupa acest termen entitatea contractanta nu va raspunde.
 
Firma câștigătoare este Danema Design .
  
Despre Danema Design
 
Societatea a fost înființată în anul 2013 și are sediul social în București. Societatea are capital social subscris de 1000 lei, integral vărsat, compus din: 100 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționar este Timofte Daniel, care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă  activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.

Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 0 lei, profit de 9.250 lei și un număr mediu de un  salariat.
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii