Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:13 24 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Firma unui profesor asociat de la Facultatea de Construcții a câștigat patru contracte directe de la Primărie. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

ro

18 Sep, 2023 17:00 1895 Marime text
  • Contractele vizează studii tehnice pentru mai multe obiective de investiții ale municipalității și au o valoare totală de 103.000 lei fără TVA (20.600 euro fără TVA)
  • Geotech Dobrogea SRL a fost înființată în 2005 și are ca obiect principal de activitate lucrări de foraj și sondaj pentru construcții
  • În 2022, compania a avut o cifră de afaceri de 1,753,645 lei, profit de 721,576 lei și 9 angajați.
  • SC Geotech Dobrogea SRL a încheiat 90 de contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro
  • Compania este controlată de Gabriela-Brînduşa Cazacu. Aceasta figurează cadru asociat la Facultatea de Construcții din cadrul Universității Ovidius din Constanța și face parte din Adunarea Inginerilor din România
 
 
 
Primăria Constanța a atribuit concomitent patru contracte directe către SC Geotech Dobrogea SRL.

Contractele vizează studii tehnice pentru mai multe obiective de investiții ale municipalității și au o valoare totală de 103.000 lei fără TVA (20.600 euro fără TVA).

Este vorba despre studiul topografic și studiul geotehnic pentru obiectivul de investiţii "Construire sală de educație fizică școlară aferentă Școlii Gimnaziale nr. 8 Constanța, bulevardul I.C. Brătianu nr. 68 în valoare de 25.500 lei fără TVA, studiul topografic și studiul geotehnic aferent obiectivului de investiții "Construire sală de educație fizică școlară aferentă Școlii Gimnaziale nr. 37, Constanța, strada Arcului, nr. 7” în sumă de 26.500 lei fără TVA, studiul topografic și studiul geotehnic aferent obiectivului de investiții "Construire sală de educație fizică școlară aferentă Școlii Gimnaziale nr. 24, Constanța, strada Griviței, nr. 70”, contract atribuit la 25.000 lei fără TVA și studiul topografic și studiul geotehnic aferent obiectivului de investiții "Construire sală de educație fizică școlară aferentă Școlii Gimnaziale nr. 14 şi Grădiniței nr. 39, Palazu Mare, strada Dumbăveni, nr. 8”, un contract de 26.500 lei fără TVA.
 
Despre Geotech Dobrogea SRL

Firma a fost înființată în 2005 și are ca obiect principal de activitate lucrări de foraj și sondaj pentru construcții.

În 2022, compania a avut o cifră de afaceri de 1,753,645 lei, profit de 721,576 lei și 9 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 56.90%.

De la înființare și până în prezent, SC Geotech Dobrogea SRL a încheiat 90 de contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro.
 
Compania este controlată de Gabriela-Brînduşa Cazacu cu domiciliul în localitatea Corbu, județul Constanța.

Dr. ing. Gabriela Brândușa Cazacu figurează cadru asociat la Facultatea de Construcții din cadrul Universității Ovidius din Constanța și face parte din Adunarea Inginerilor din România.
 
Acesta a mai înființat în vara acestui an, potrivit Monitorului Oficial o altă societate - Geotech Dobrogea Proiectare SRL, cu sediul social în Constanța și care are ca domeniu de activitate lucrări de demolare şi de pregătire a terenului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Firma Geotech Dobrogea Proiectare, înființată la Constanța. Cu ce se ocupă

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii