Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:08 20 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Staţiunea Saturn, adusă la viaţă printr-un proiect al Primăriei Mangalia. Iată ce firmă se va ocupa de lucrări! (document)

ro

02 Aug, 2019 00:00 1032 Marime text
Primăria municipiului Mangalia a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru execuţia proiectului „Dezvoltarea Turistică în Staţiunea Saturn”. Atribuirea a avut loc la data de 16 iulie 2019. Investiţia propusă vizează dezvoltarea turistică a staţiunii Saturn, şi anume reabilitarea căilor de acces către obiectivele turistice ale staţiunii. Străzile ce fac obiectul proiectului sunt situate în staţiunea Saturn, fiind încadrate ca străzi de categoria III-a - colectoare ce preiau fluxurile de trafic din zonele funcţionale şi le dirijează spre străzile de legătura sau magistrale.
 
Străzile au următoarele lungimi: strada Lavrion, lungime - 550,00 m, strada Greenport, lungime - 977,00 m, strada Henny Ignatie, lungime - 425,00 m, strada Corneliu Coposu, lungime - 666,00 m. Reabilitarea străzilor respective va duce la dezvoltarea zonei din punct de vedere economic şi social şi va avea şi un efect benefic asupra factorilor de mediu, în sensul că emisiile de praf şi a noxelor produse de autovehicule se reduc considerabil. Dezvoltarea infrastructurii de turism balnear, amenajarea obiectivelor turistice naturale de utilitate publică, precum şi crearea/modernizarea infrastructurilor conexe de utilitate publică, dezvoltarea de infrastructuri publice la scară mică pentru valorificarea atracţiilor turistice, crearea şi extinderea infrastructurii de agrement, inclusiv a utilităţilor aferente activităţi de marketing şi promovare turistică ale obiectivului finanţat.
 
Valoarea totală a proiectului este de 14.914.337,52 de lei, iar firma care va efectua lucrarea este Europlus Construct. Societatea a luat fiinţă în anul 2018, cu sediul social în satul Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov. Capitalul social este de 100 de lei, cu un număr de 21 de părţi sociale, valoarea unei părţi fiind de 10 lei. Asociat unic în firmă este Maria Vladan, care are şi rol de administrator în societate. Activitatea principală a societăţii constă în „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.
 
În anul 2018, firma a raportat un număr de 0 salariaţi, un profit de 43.248 de lei, iar cifra de afaceri a fost de 1.253.087 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii