Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:48 26 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Viti Vinicolă Murfatlar cumpără pompă submersibilă (document)

ro

07 Sep, 2019 17:33 689 Marime text

Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Viti Vinicolă Murfatlar cumpără pompă submersibilă de la societatea SC Hydroagrifer SRL din București.

Descrierea contractului

Furnizare pompă submersibilă, necesară pentru pomparea apelor subterane din puț, pentru irigare. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări : 6 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. Autoritatea contractantă va raspunde la orice solicitare de clarificari sau informații suplimentare cu 3 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 10.986,55 lei.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Director - Dr.Biol. Ranca Aurora, Director adjunct economic - Ec. Gafar Alkan, Director adjunct tehnic - Ing. Bolos Petru, Sef serviciu mecanizare - Fatu Cristinel, Cercetator stiintific - Dina Ionica, Responsabil achizitii - Ec. Matei Gianina Georgeta.

Despre societatea SC Hydroagrifer SRL

Societatea SC Hydroagrifer SRL a fost înființară în 2014, în București, sector 5. Capitalul social subscris este de 200 lei, integral vărsat, compus dintr-un număr de 20 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.

Potrivit Registrului Comerțului, asociații societății sunt Ionuț Marius Sulu și Alberto Castioni. Administratorul firmei, care se ocupă cu intermedieri în comerţul cu produse diverse, este Ionuț Marius Sulu.

Pe anul fiscal 2018, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.782.992 lei, un profit de 51.227 lei și un număr mediu patru salariați.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.  

În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii