Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Municipal Mangalia caută servicii de colectare, de transport și de eliminare a deșeurilor spitalicești

ro

15 Apr, 2021 14:10 2834 Marime text
  • Spitalul Municipal Mangalia organizează o licitație pentru achiziția serviciilor de colectare, de transport și de eliminare finală a deșeurilor spitalicești.
  • Data limită de depunere a ofertelor este 21 mai 2021, ora 15:00.
  • Informații suplimentare se pot obține la Spitalul Municipal Mangalia, str. Carol Davila nr. 3, Mangalia, județul Constanța.

Spitalul Municipal Mangalia organizează o licitație pentru servicii de colectare a deșeurilor rezultate din activitatea medicală a autorității contractante, ambalate de către personalul propriu în ambalaje speciale și ridicarea acestora în termenul stabilit, trasportul și eliminarea finală a acestora. Cantitatea maxim evaluată pentru 24 de luni este de 216.000 kg.

Ofertele pot fi depuse la unitatea spitalicească, str. Carol Davila nr. 3, Mangalia, județul Constanța.

Persoanele responsabile cu licitația sunt Dan Alina, manager; Amza Alina, dir. fin.-contabil; Untaru Paula Nicoleta, dir. Medical; Pascu Laura, sef. Sv. ATATI; Stefoi Daniela, Sv. CPIAAM; Dragu Marinica, Sv. ATATI; Frusescu Lucian, sv. ATATI; Peteu Mihaela; Sv. Financiar; Necula Mariana, medic oncolog; Barsan Florinela, Comp. juridic; Mabrouk Alina, Sv. ATATI; Diaconescu Ioana, Sv. contabilitate; Frusescu Mihaela, sv. contabilitate.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 2.052.000 lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 21 mai 2021, ora 15:00.  


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii