Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Tulcea cumpără componente pentru tomograf de la Siemens (document)

ro

03 Feb, 2015 19:00 1300 Marime text
Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea va plăti 266.472 de lei către Siemens SRL pentru Achiziţonarea unui Ansamblu tub-cupolă pentru computerul tomograf ,,Somation emotion 16". Conform licitatiapublica.ro, contractul a fost atribuit pe date de 23 decembrie, iar această a fost singură oferta primită.
 
Siemens România SRL are un capital social de 14000212 lei şi domeniu pricipal de activitate Intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente industriale, nave şi avioane. Asociate sunt concernele austriece Kdag Beteiligungen GMBH (1,63%) şi Siemens AKTIENGESELLSCHAFT OSTERREICH (98,36%).
 
În anul 2013, Siemens SRL a avut o cifra de afaceri de peste 1,5 miliarde de lei, un profit net de 13,6 milioane de lei cu un număr mediu de 570 de salariaţi.
 
Marja profitului net este ridicată având în vedere industria din care face parte, conform vrăjitorul.eu. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate. Randamentul activelor este semnificativ mai mare decât al industriei din care face parte. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi are perspective solide de dezvoltare.
 
Totuşi, nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar.
 
Per total, compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii