Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean din Constanța a atribuit un contract pentru achiziționarea de medicamente. Care este firma câștigătoare

ro

05 May, 2021 19:21 3371 Marime text

 
  • Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Constanţa a atribuit un contract pentru a cumpăra medicamente.
  • Societatea care va furniza produsele este ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA.

Contractul a fost atribuit la data de 1 martie 2021 și se referă la furnizarea de medicamente.  Rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 5 mai 2021.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 138748.4 lei.

Despre societatea câștigătoare -ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 5 mai 2021, compania Alliance Healthcare Romania SRL a fost înființată în 1996 și are sediul social în București, Sectorul 6.

Capitalul social subscris este de 8.366.480 de lei, integral vărsat, iar pachetul majoritar de acțiuni, însumând 99,99%, este deținut de societatea ilfoveană Alloga Logistics Romania SRL. Restul acțiunilor, reprezentând 0,01%, revin companiei britanice Superior Acquisitions Limited, cu sediul în Londra.

Reprezentantul legal al Sucursalei Brașov, Iulian George Trandafir, este totodată, administrator, director general și președinte al Consiliului de Administrație, iar administratori și membri în CA sunt Emilian Trasnea, care este și director executiv, și cetățeanul olandez Jeremiasse Johannes Diederik.

Ceilalți directori executivi sunt Daniel Ștefan și Valentin Ene.

În continuare, împuterniciți ai altor sucursale sunt Adrian Eugen Eșanu, Cornel Călinoiu, Vasile Ciprian Schiop și Sorin Ionel Pădureț.

Auditor este firma Deloitte Audit SRL, din București, reprezentată de cetățeanul american Madeline Dalila Alexander.

Domeniul de activitate principal este reprezentat de „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice“, iar firma are un punct de lucru și în Constanța, pe strada Primăverii.

În anul 2018, cu 942 de salariați, firma a avut un profit net de 84.519.406 lei și o cifră de afaceri netă de 3.263.176.513 lei.

În 2019, cu 916 salariați, profitul net a fost de 77.080.491 de lei, iar cifra de afaceri netă s-a ridicat la 3.784.823.183 de lei.

La momentul consultării Registrului Comerțului, nu existau înregistrări privind situația financiară pentru anul 2020.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii