Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța cumpără materiale de osteosinteză de la firme bucureștene (document)

ro

16 Sep, 2015 14:25 1570 Marime text
Spitalul Județean de Urgență Constanța a atribuit un contract de furnizare de materiale pentru osteosinteză - compartiment O.M.F, potrivit anunțului 161595/10.09.2015. Cantitățile pe cele șase loturi de aparate de osteosinteză în parte se regăsesc în caietul de sarcini.
Tipul procedurii de achiziție publică a fost licitație deschisă, iar criteriul de atribuire a fost ”prețul cel mai scăzut”. Contractul nr. 31948 a fost atribuit în 17.08.2015.

Au fost primite trei oferte admisibile, potrivit e-licitatie.ro, dar au obținut un contract doar două. Primul câștigător a fost Medical Ortovit S.R.L., firmă cu sediul social în strada Miron Costin nr.8, sect.1, localitatea Bucureşti. Estimarea iniţială a valorii contractului cu acest agent a fost de 14.5026 lei fără TVA, dar valoarea totală finală a contractului a fost de 135.344 lei fără TVA.

Un alt operator economic este Valdomedica Trading S.R.L., cu sediul în strada Castranova nr.19, sector 6, localitatea București. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 898.658 lei fără TVA, iar cea totală finală a fost de 697.536 lei fără TVA.
 
Valdomedica Trading SRL este singură societate din România care oferă Canule traheale din silicon - în regim compensat, având contract cu toate casele de asigurări din România. Este un importator şi distribuitor de implanturi medicale, materiale de osteosinteză, implanturi pentru coloana vertebrală, endoproteze pentru sold şi genunchi, spacere (proteze temporare) de sold şi de genunchi sau pentru coloana vertebrală etc.
 
Medical Ortovit SRL a fost fondată în 1997 şi s-a dezvoltat în mod continuu, pe baze solide, în prezent fiind un furnizor de referinţă în domeniul implanturilor ortopedice şi al altor tratamente de înalta tehnologie. Este deţinută şi condusă de doi medici ortopezi şi are contracte semnate cu mari companii că Smith&Nephew, Fournitures Hospitalieres, Groupe Lepine s.a.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii