Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța, contract de peste 300.000 lei cu o firmă din București (DOCUMENT)

ro

07 Feb, 2023 14:43 2732 Marime text

 
  • Contractul are data 26 ianuarie 2023, valoarea de 304.200 lei, iar ofertant câștigător este SC Artisana Medical SRL.
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziție circuite CPAP cu conexiune directă“, prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Contractul are data 26 ianuarie 2023, valoarea de 304.200 lei, iar ofertant câștigător este SC Artisana Medical SRL.
 
Despre Artisana Medical SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 7 februarie 2023, societatea Artisana Medical a fost înființată în anul 2007, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Artisana Medical a avut o cifră de afaceri de 13.914.864 lei, un profit net de 4.516.542 lei și 4 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 15.360.192 lei, un profit net de 4.897.969 lei și 5 angajați.
 
Asociat unic în firmă este Silvia Angela Nedea, care are și calitatea de administrator și care nu mai apare într-o altă firmă.
 
Confidas informează și că Artisana Medical SRL a încheiat 9.038 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 72.863.913,77 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța, numărându-se Administrația Domeniului Public Sector 2, Apavital SA Iași, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Centrul de Asistență Medico – Socială, Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Handicap Mislea, Clubul Sportiv Olimpia, Centrul Na.ional Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Copii Dr. Nicolae Robănescu, Consiliul Județean Buzău, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Direcția Județeană de Statistică Iași, Direcția de Sănătate Publică Județeană Bacău sau Federația Română de Rugby.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța achiziționează mănuși de diferite modele și mărimi (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii