Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Gamaro Construct se ocupă de construirea unei școli în localitatea Nisipari, județul Constanța. Ce valoare are contractul (document)

ro

31 Aug, 2018 07:40 1982 Marime text
Primăria Comunei Castelu județul Constanța a atribuit recent prin procedură simplificată un contract de execuție lucrări aferente obiectivului de invesții „Construire școală cu 8 Săli de clasa în Localitatea Nisipari, Comuna Castelu, Județul Constanța”.

Potrivit licitatiapublica.ro, principalele lucrările ce se vor executa constau în:
- construcție corp școală
- construcție centrală termică
- instalații sanitare, termice, electrice
- rețele exterioare
- sistematizare verticală
- organizare de șantier
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) se ridică la 1.632.965,05 lei, iar societatea câștigătoare este Gamaro Construct SRL din Constanța.
 
Despre Gamaro Construct SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului interogat la data de 31 august 2018, societatea a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în municipiul Constanţa, Strada Inului nr. 3, județul Constanţa.
Societatea are capital social subscris de 45.390 lei, integral vărsat, iar asociați sunt Greta-Elena Roman, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 1% / 1% și Iustin-Fabian Roman, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 99% / 99%. Iustin-Roman Fabian este și administratorul societății ce are ca domeniu de activitate principal lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Potrivit Ministerului Finanțelor, pentru anul 2017 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 4.685.822 lei, profit de 2.334 lei și 60 de salariați.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii