Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sisteme de informare şi servere, pentru Centrul pentru Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (document)

ro

18 Jan, 2016 20:37 2370 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract privind furnizarea de sisteme de servere cu licenţe. Locul principal de livrare este pe strada Pescarilor nr. 69A, Constanţa.
Este vorba despre furnizarea de sisteme de servere cu licenţe cu caracteristicile minimale conform caietului de sarcini: Sistem server de programare cu licenţă – 1 buc, Server aplicaţii experţi, contabilitate - sistem de operare cu licenţe – 1 buc, Sistem de servere (software şi hardware) – 1 buc, inclusiv servicii de transport şi asigurarea service-ului gratuit în perioada de garanţie. Criteriul de atribuire a contractelor a fost "preţul cel mai scăzut"
Pentru contractul nr: 290, cu denumirea "Sistem de servere (software şi hardware)" s-a primit o singură ofertă care a fost declarată admisibilă. Este vorba despre Crucial Systems & Services SRL care a câştigat acest contract ce are o valoare de 185.800 lei fără TVA.
Pentru contractul nr: 292, ce are denumirea "Furnizare sistem server de programare şi server aplicaţii experţi, contabilitate, sistem de operare", s-au primit patru oferte, din care doar trei au fost declarate admisibile. Singura firmă ce a câştigat este Forte Systems SRL.
Valoarea totală finală a contractului este de 107.362 lei, fără TVA.
 
Ce ştim despre firmele câştigătoare
 
 
SC Crucial Systems & Services SRL a fost înființată în anul 1998 și are ca principal domeniu de activitate „repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice”. Firma are sediul social în Constanţa, pe bulevardul Mamaia, nr. 192.
 
Asociați sunt Elena Andreea Avrigeanu și Bogdan Mihăiţă Moldoveanu, care au câte un aport la capital de 18.000 de lei, cu câte 1.800 de părți sociale şi o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Administratorul societății este Bogdan Mihăiţă Moldoveanu. Elena Andreea Avrigeanu și Bogdan Mihăiţă Moldoveanu mai apar ca asociați în firmele River Software Inc SRL Constanța și în Crucial Consulting SRL (radiată).
 
În 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 11.406.239 de lei, un profit net al exerciţiului de 1.508.086 de lei şi un număr mediu de 15 salariaţi.
 
Forte Systems SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Zburatorului, numărul 4, județul Constanţa are un capital social subscris de 231.502,57 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a firmei este comerţul cu amănuntul al calculatoarelor, unităţilor periferice şi software-ului în magazine specializate.
 
Asociaţi persoane fizice sunt: Corneliu Simion (cu un aport la capital de 27.780,31 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 12%), Mihai Nedelcu (cu un aport la capital de 101.861,13 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 44%) și Gheorghe Petrescu (are calitate și de administrator cu un aport de 101.861,13 lei și o cotă de 44%).
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii