Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local a achiziţionat componente informatice şi consumabile. Cât a dat pe ele

ro

12 Aug, 2017 00:00 1942 Marime text
Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL), în calitate de autoritate contractantă, a atribuit recent un contract pentru furnizare de componente informatice şi consumabile.
 
Câştigătoarea achiziţiei este societatea Producton SRL, care va trebui să livreze către SPIT: echipamente IT - monitor calculator - 40 de bucăţi; server rackabil - două bucăţi; imprimantă laser monocrom model A - trei bucăţi; imprimantă laser monocrom model B - zece bucăţi; scanner informatic - zece bucăţi; sistem all in one - zece bucăţi; rack 48 de unităţi - o bucată; server Network Attached Storage - o bucată; copiator color A3 - opt bucăţi; pachet upgrade antivirus, care cuprinde Upgrade Antivirus de la Bitdefender Small Office Security, la versiunea Bitdefender Gravity Zone A.
 
Contractul face parte din planul anual de achiziţii, se specifică în anunţul de atribuire. Iniţial, SPIT estimase valoarea fără TVA a prezentei proceduri - în funcţie de care s-au elaborat şi evaluat ofertele - la suma de 449.655 de lei fără TVA, dar, în final, valoarea contractului atribuit a fost de 381.913 lei fără TVA.

Despre Producton SRL 

Producton SRL este o societate comercială înfiinţată în anul 1993, cu sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris este de 6.000 de lei, integral vărsat, iar asociaţi şi administratori cu drepturi depline sunt Olguţa şi Dan Mihail Berindei. Obiectul de activitate al societăţii este comerţul cu ridicata al calculatoarelor, al echipamentelor periferice şi al software-ului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii