Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:40 26 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciile de proiectare arhitecturală pentru Spitalul de Urgenţă Constanţa vor fi asigurate de Proarhitect 2000 (document)

ro

20 Apr, 2016 09:59 1493 Marime text
 


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a atribuit, prin l negociere făru anunț de participare, un contract privind servicii de arhitectură; servicii de inginerie și servicii integrate de inginerie; servicii de amenajare urbană și servicii de arhitectură peisagistică; servicii conexe de consultanță științifică și tehnică; servicii de testare și analiză tehnică. Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare a fost faptul că lucrările / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate

Locul principal de prestare: B-dul Tomis nr.145 Constanța. Valoarea totală finală a contractului sau a contractelor este de 47.000 de lei fără TVA. Contractul a fost atribuit SC Proarhitect 2000 SRL.
 
Proarhitect 2000 SRL, cu sediul social în Constanţa, pe bulevardul Tomis, numărul 143A, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, iar activităţile principale sunt de arhiterctură.
 
Asociaţii firmei sunt Kemal GhengiomerşiRuşenGhengiomer, ambii cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% şi cu funcţii de administratori.
 
Anunţul complet al achiziţiei publice poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii