Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii de asigurare achiziționate de CN APM Constanța. Cine este firma câștigătoare (DOCUMENT)

ro

15 Feb, 2023 16:07 1369 Marime text


În cadrul unei licitații deschise organizate de Compania Națională „Administrarea Porturilor Maritime” SA Constanța, autoritatea portuară a atribuit contractul „Asigurarea de grup a personalului CN APM SA în caz de boală profesională, accident ori deces produs în timpul sau din cauza îndeplinirii atribuțiilor ce îi revin pe timpul intervențiilor, concursurilor profesionale, antrenamentelor ori altor misiuni specifice pentru apărarea împotriva incendiilor”.  
 
Costul achiziției este 48.180 de lei, iar costul estimat inițial a fost 53.040 de lei.
 

Descrierea succintă

 
Obiectul achiziției: Asigurarea de grup a personalului CN APM SA în caz de boală profesională, accident ori deces produs în timpul sau din cauza îndeplinirii atribuțiilor ce îi revin pe timpul intervențiilor, concursurilor profesionale, antrenamentelor ori altor misiuni specifice pentru apărarea împotriva incendiilor pentru un număr de 60 angajați din cadrul Sucursalei Nave Tehnice Port.

Necesitatea acestei achiziții decurge din :
- art.168, alin.1 al Contractului Colectiv de Muncă aplicabil, încheiat la nivelul Companiei, care stipulează obligația asigurării angajaților CN APM SA pentru riscul de accidente sau boli profesionale, cu stricta respectare a prevederilor legale în vigoare;
- respectarea prevederilor Legii 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, ce prevede ca persoanele juridice care asigură
servicii de urgență voluntare/private au obligația să asigure personalul angajat sau voluntar, la o societate de asigurări pentru caz de
boală profesională, accident ori deces produs în timpul sau din cauza îndeplinirii atribuțiilor ce îi revin pe timpul intervențiilor,
concursurilor profesionale, antrenamentelor sau altor misiuni.
 
CN APM SA a încheiat contractul cu firma Omniasig Vienna Insurance Group SA.
 
Conform licitatiapublica.ro, criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Încheierea acordului a fost consemnată la data de 14 februarie 2023, rezultatul final fiind publicat în SEAP în aceeași zi.

 
Despre Omniasig Vienna Insurance Group SA

 
Omniasig Vienna Insurance Group SA a fost înființată la data de 19 decembrie 2001 și are sediul pe aleea Alexandru nr. 51, sectorul 1, București, potrivit Confidas.
 
Activitatea principală este „alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)”.
 
Confidas arată că firma are încheiate 9.468 de contracte publice, iar valoarea acestora se ridică la 336.175.191,98 de lei. A avut contracte cu entități precum: Administrația Bazinală de Apă Olt, Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, Administrația Fondului pentru Mediu etc.
 
După cum se arată pe platforma Confidas, acționarii Omniasig Vienna Insurance Group SA sunt: Vienna Insurance Group Ag Wienner Versicherung Gruppe (99,54%), Persoane Fizice și Juridice (0,37%) și Banca Comercială Română SA (0,08%).
 
Potrivit aceleiași surse, printre persoanele autorizate sau din conducerea firmei se regăsesc: 3 B Expert Audit SRL (auditor), Bogdan Ionuț Speteanu (membru în consiliul de supraveghere), Elena-Ancuța Ifrim (împuternicit)  sau Mădălina Roșu (membru în directorat).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Iată cine va asigura navele Gărzii de Coastă ce vor participa la misiunile internaționale organizate de Frontex 2023! (DOCUMENT)

CNAPMC cumpără lucrări pentru subtraversări de linii CF și sau drumuri de acces


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii