Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:50 27 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediile RAEDPP Constanţa, păzite de Dialfa Security SRL

ro

08 Sep, 2021 00:00 1747 Marime text


⦁ RAEDPP a atribuit un contract firmei Dialfa Security SRL din Galați
⦁ Valoarea totală a achiziției, fără TVA este de 70.666.64 lei
⦁ Dialfa Security S.R.L. a încheiat 262 contracte de achiziții publice în valoare totală de 51.713.955,70 lei
RAEDPP Constanța a atribuit prin negociere fără publicare prealabilă contractul de servicii de pază și protecție a sediilor și a obiectivelor de interes local aflate în administrarea sa pentru perioada 19.08.2021-18.09.2021.

Valoarea totală a achiziției, fără TVA este de 70.666.64 lei.

Locul de prestare servicii au fost sediul RAEDPP Constanța, bd. Tomis, nr. 101, Parc de distracții Țara Piticilor - Parc Tăbăcărie, Parc de distracții Țara Piticilor- I.C.Brătianu, Parc de distracții Țara Piticilor - Str. Nalbei, Pista Roleri, Skateri, Bicicliști și funcțiuni Conexe-Parc Tăbăcărie-Str. Soveja și Campus social Henri Coandă - sediu administrativ – str. Ștefăniță-Vodă.

Contractul a fost atribuit firmei Dialfa Security SRL din Galați.


Cu sediul social în municipiul Galați, firma a luat ființă în anul 2001.

Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale.

Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Mănăilă Ivancea este asociat unic, iar Mănăilă Liviu-Alexandru - administrator al societății care desfășoară activități de protecție și gardă.

Societatea a mai derulat și în trecut contracte cu RAEDPP, cu Universitatea Ovidius din Constanța dar și cu DGASC Constanța.

Potrivit, www.Confidas.ro, compania Dialfa Security S.R.L. a încheiat 262 contracte de achiziții publice în valoare totală de 51.713.955,70 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Căminul de nefamiliști de pe aleea Egretei din municipiul Constanța se transformă în bloc de unități locative

Dialfa Security SRL va presta servicii de pază umană, transport valori și intervenție rapidă pentru DGASC Constanța (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii