Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:13 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SCIM SA a „prins” un contract cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanța (document)

ro

19 Aug, 2015 12:55 1461 Marime text
 
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanța a atribuit un contractul privind „lucrări de construcții de clădiri destinate activităților artistice și culturale“.
 
Potrivit anunțului de atribuire cu numărul 191220/19.08.2015, contractul constă în lucrări complementare pentru realizarea obiectivului reabilitarea și extinderea unei clădiri din zona metropolitană Constanța, localitatea Cumpăna, în vederea utilizării acesteia drept centru pentru tineret.
 
„În comuna Cumpăna s-a început în anul 2013 execuția lucrărilor la obiectivul Centru pentru tineret, pe baza unui proiect tehnic întocmit în septembrie 2011. Până în prezent clădirea a suferit degradări substanțiale a elementelor structurii de rezistență, fapt ce a dus în mod firesc și responsabil la actualizarea Documentației tehnice. În cadrul acestei actualizări a documentației se prevede renunțarea la o serie de lucrări și aplicarea unor soluții de consolidare la elementele structurii de rezistență a clădirii existente pe amplasament cu situația de fapt constatată prin suplimentarea intervențiilor de consolidare atât la stâlpi și grinzi cât și la stratul suport și pardoseli fundație și zidărie de închidere. Toate lucrările ce urmează a se realiza în baza actualizării DTh, au ca scop atingerea obiectivelor propuse pentru clădire, acestea transpunându-se fizic în lucrări complementare ce pot fi executate independent. Valoarea estimată a contractului este de 249.542,68 lei, din care Cheltuielile diverse și neprevăzute reprezintă un procent de 0%, adică 0 (zero) lei“, se arată în anunțul de atribuire.
 
Contractul a fost atribuit pentru suma de 241.110,88 lei către Societatea de Construcţii, Instalaţii şi Montaj (SCIM) SA, firmă cu notorietate în Constanţa, de numele acesteia fiind legat cel al lui Dănuţ Moisoiu, fost democrat-liberal şi fost consilier în Consiliul Local Municipal Constanţa. Societatea a fost înfiinţată, aşa cum reiese din datele disponibile la Registrul Comerţului, în anul 1991 şi are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide“. Acţionari persoane fizice în SCIM SA sunt Antoniu George Beioglu şi Anastasiu Grigore Bogdan Moisoiu - fiul fostului consilier local Dănuţ Moisoiu -, dar există şi asociaţi listă, atât persoane fizice, cât şi persoane juridice. Administratori ai societăţii sunt Rodica Ciobotaru şi Marin Dobrea, în vreme ce funcţiile de directori sunt ocupate de Anastasiu Grigore Bogdan Moisoiu şi Antoniu George Beioglu. Preşedintele Consiliului de Administraţie al SCIM SA este Cristian Pîndichi. Acesta a fost, la un moment dat, şi în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat, regie care se află în subordinea Consiliului Local Constanţa. Pîndichi a mai figurat, conform Registrului Comerţului, ca asociat în SC Europa A.P. SRL şi SC Organic Fertilplant SRL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 19.804.937 de lei, un profit de 215.633 de lei şi 149 de salariaţi.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii