Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:10 22 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schindler România, contracte cu Poliţia de Frontieră şi cu Metrorex. Ar putea reabilita şi Cazinoul. A semnat un contract cu Primăria Constanţa! (document)

ro

17 Sep, 2019 00:00 1978 Marime text

Primăria Constanţa a încheiat cu o societate din Bucureşti un contract de prestări servicii privind serviciul de întreţinere ascensoare şi asigurarea de piese de schimb necesare menţinerii în funcţiune a echipamentelor aferente obiectivului de investiţii „Construire Parcare Multietajată P+7E+T, în staţiunea Mamaia, zona Cazino - Albatros”.

Prezentul contract (vezi secţiunea „Documente”) are ca obiect achiziţia serviciului de întreţinere ascensoare şi asigurarea de piese de schimb necesare menţinerii în funcţiune a echipamentelor. Prestatorul se obligă să execute servicii de menţinere în funcţiune la parametrii proiectaţi (întreţinere, reparaţii) a celor două ascensoare tip Schindler 3300, numărul şi anul de fabricaţie BUC0010764050/2014, respectiv BUC0010764047/2014, aferente obiectivului de investiţii „Construire parcare multietajată P+7E+T, în staţiunea Mamaia, zona Cazino-Albatros”.

Valoarea totală a contractului este de 21.427,20 lei fără TVA, iar durata de realizare a serviciului de întreţinere şi asigurare de piese de schimb necesare menţinerii în funcţiune a echipamentelor este de 12 luni de la semnarea contractului de către ambele părţi şi înregistrării acestuia la sediul beneficiarului. Câştigătorii contractului sunt bucureştenii de la SC Schindler România SRL.

Schindler România SRL în datele Registrului Comerţului


Societatea înmatriculată în 1999 are sediul social în Bucureşti. Obiectul de activitate este service-ul de ascensoare. Societatea mai are un sediu secundar şi pe bulevardul Mamaia, municipiul Constanţa.

Schindler România a avut de-a lungul timpului contracte cu Poliţia de Frontieră, dar şi cu Metrorex, iar în 2015 a făcut parte din Asocierea Soitek SRL - Calzoni SPA - SC EN Electric Proiect Office SRL. Lider de Asociere Soitek SRL, din Italia. Asociaţi: Calzoni SPA, din Italia, Perugia, SC EN Electric Proiect Office SRL, din Bucureşti, Şoseaua Colentina. Subcontractanţi: Schindler Romania SRL, din Bucureşti, strada Preciziei, SC Simpex Logistic SRL, din Călăraşi, strada Progresului la a  treia licitaţie pentru şoseaua de coastă. Mai exact, era vorba despre primul tronson al şoselei de coastă, ce trebuia să facă legătura între Portul Tomis şi plaja Modern, pe o lungime de 2,7 kilometri.

Societatea face parte şi din asocierea care a câştigat licitaţia organizată de Compania Naţională de Investiţii SA privind consolidarea şi reabilitarea Cazinoului din Constanţa: Aedificia Carpaţi SA (lider de asociere) & SC Remon Proiect SRL & SC Profesional Construct Proiectare SRL & SC Tehnoinstal SRL, cu subcontractant Schindler România SRL, ar fi fost selectată ca ofertant câştigător. Din păcate, licitaţia a fost între timp contestată.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii