Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:54 20 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Vimar Light SRL va efectua mentenanţa iluminatului stradal în municipiul Medgidia. Află valoarea contractului (document)

ro

07 Aug, 2017 11:39 1654 Marime text
Municipiul Medgidia a încheiat un contract de furnizare materialele electrice necesare pentru efectuarea serviciului de mentenanță pe iluminat public stradal în satele Valea Dacilor și Remus Opreanu cu societatea SC VIMAR LIGHT SRL.

Potrivit anunţului de atribuire publicat pe licitaţiapublică.ro, valoarea totală a contractului atribuit este de: 119.537,16 RON (fără TVA).

SC VIMAR LIGHT SRL

Societatea are sediul în Medgidia, judeţul Constanţa şi a fost înregistrată în septembrie 2015.

Tipul de activitate, conform clasificării CAEN este comerțul cu ridicată al aparatelor electrice de uz gospodăresc, al aparatelor de radio şi televizoarelor.
Capitalul social al firmei este de 2000 LEI, integral vărsat, compus din 200 de părți sociale, fiecare a câte 10 lei.

Ciuraru Rodica deţine funcţia de administrator al firmei şi este unic asociat. Aceasta este născută la data de 26.01.1952, în Medgidia, judeţul Constanța.

Potrivit Ministerului Finanţelor, în anul 2016, societatea SC Vimar Light SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 294.833 LEI și un număr mediu de 2 salariaţi.
Profitul net al firmei pe anul 2016 este de 706 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.    
                                                                                                                                             
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii