Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Save & Self Company Guard SRL oferă servicii de pază CFR SA sucursala RCF Constanța (document)

ro

05 Mar, 2016 09:40 3173 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA – sucursala RCF Constanța a atribuit prin licitație deschisă contractul „Pază specializată la obiective situate pe raza Sucursalei Regionale CF Constanța”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. Obiectivul contractului a fost acordarea de servicii de investigație și de siguranță, cu excepția serviciilor de transport cu vehicule blindate. Astfel contractul prevedea pază, protecție, ordine și control la obiective ale Sucursalei RCF Constanța, pentru 11 posturi în extrasezon și 13 posturi în sezon, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost Save & Self Company Guard SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 1.298.103 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 1.092.906,24 lei fără TVA.
 
Detalii despre firma câștigătoare:
 
Save & Self Company Guard SRL, cu sediul social în Constanţa, pe șoseaua Mangaliei, numărul 11, are un capital social subscris de 4.000 lei, integral vărsat, iar activitățile principale ale firmei sunt de protecție și gardă.
 
Asociații firmei sunt Nicoleta Dogărescu (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95.25%) și Valentin Viorel Oiţă Bucur (cu o cotă de 4.75%). Nicoleta Dogărescu deține și funcția de administrator al societății.  
 
La capitolul mențiuni, potrivit Registrului Comerțului, apare un dosar de executare silita, unde Bogdan Ionica/Camera Executorilor Judecatorești de pe lângă Curtea de Apel Constanța a instituit sechestrul asupra părților sociale pe care debitorul Oița Bucur Valentin Viorel, le detine în cadrul SC Save & Self Company Guard SRL, respectiv un numar de 19 părți sociale, până la concurenta sumei de 116.487,13 euro.          
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii