Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șase dintr-o lovitură O firmă din Tulcea promovează mai multe proiecte derulate de Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

03 Jul, 2023 00:00 1230 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit șase contracte care vizează servicii de promovare și publicitate aferente unor proiecte derulate de municipalitate.
  • Numitorul comun al acestor atribuiri este societatea din Tulcea care a reușit să le câștige la unison
  • Este vorba despre Seatruck Expansion Factory SRL înființată în 2019, controlată de Nona Abramov
  • Compania care are ca obiect de activitate declarat „restaurante“,a avut o cifră de afaceri de 213.672 de lei în 2022, un profit de 99.712 lei și un singur angajat, potrivit www.termene.ro
  • Valoarea celor șase contracte este de 150.000 lei
 
 
Primăria Constanța a atribuit șase contracte care vizează servicii de promovare și publicitate aferente unor proiecte derulate de municipalitate.

Numitorul comun al acestor atribuiri este societatea din Tulcea, cu sediul social pe strada Văcărescu nr.12 care a reușit să le câștige la unison.
Este vorba despre Seatruck Expansion Factory SRL înființată în 2019, controlată de Nona Abramov.

Compania care are ca obiect de activitate declarat „restaurante“,a avut o cifră de afaceri de 213.672 de lei în 2022, un profit de 99.712 lei și un singur angajat, potrivit www.termene.ro.

Abramov mai administrează alături de Robert -Constantin Ciobanu și o altă companie cu sediul social tot în Tulcea, comuna Sarichioi.

Firma se numește Natia Svet SRL și a fost înființată 2022, având ca obiect de activitate „agenții de publicitate”. Asociat unic este Claudia Abramov.

Niciuna dintre cele două firme nu sunt plătitoare de TVA.









Revenind la contractele atribuite pe finalul lunii mai a.c.de Primăria Constanța, acestea vizează: prestări servicii privind serviciul de promovare şi publicitate aferentă proiectului "Creşterea eficienţei energetice a imobilului Casa Căsătoriilor, Constanţa", servicii privind serviciul de promovare si publicitate aferentă proiectului "Creșterea eficientei energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța zona Soveja - bloc FT4, FT3A, FT3B",promovare și publicitate aferentă proiectului "Reabilitare clădire Colegiul Național Mihai Eminescu din Constanța”,promovare și publicitate aferentă proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic „George Călinescu”, Constanța”, promovare și publicitate aferentă proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Scoala Gimnazială nr. 37, Constanța", respectiv publicitatea aferentă proiectului „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Gradinitei cu program prelungit "Lumea copiilor" din Constanța".

Fiecare dintre cele șase contracte atribuite de municipalitate au o valoare de 25.000 de lei.

Doar primele trei contracte din cele amintite au fost indexate pe site-ul Primăriei Constanța, vezi secțiunea „documente".
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Foriz Construct va realiza lucrări pentru subtraversări bulevarde, străzi și alei pietonale în municipiul Constanța (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii