Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:47 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sara Activ Construct SRL ca reabilita drumurile din comuna Dobromir, județul Constanța (document)

ro

28 Mar, 2016 19:22 1968 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Comuna Dobromir, din județul Constanța a atribuit contractul „Creșterea calității vieții prin îmbunătățirea infrastructurii fizice de bază și a infrastructurii socio-culturale în comuna Dobromir, jud. Constranta” - lucrări rămase de executat - Lot 1: Reabilitare și modernizare drumuri comuna Dobromir, județul Constanța, revizie 1 – unde criteriul de atribuire a fost prețul celmai scăzut, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Sara Activ Construct, cu o valoare finală totală de 833.256,95 lei fără TVA.
 
Sara Activ Construct SRL, s-a deschis în 2012, având sediul social în orașul Năvodari, pe strada Ogorului, capitalul social subscris al societății fiind de 200 lei, integral vărsat. Activitățile principale ale firmei sunt lucrările de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Asociatul unic al firmei este Marian Maftei ce deșine și funcția de administrator.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Contractor 06 May, 2016 22:08 Nimeni nu se intreaba de ce nu acceseaza firmele mici astfel de contracte ? Pai e simplu, contractorii duc pana la extrem penalizarile, chiar pana pa valoarea contractului, si nu iti asigura deloc suport pentru a efectua lucrarea, tergiverseaza eliberarea ordinului de executie a lucrarii pana la maxim posibil astfel incat sa nu mai ai fizic timpul sa executi lucrarea, contractul curge, termenul de predare se apropie si te trezesti ca nu mai poti respecta contractul. Contractorul te da in judecata ca nu ai respectat termenul, iti ia penalizari, si te mai si obliga sa termini lucrarea pe banii tai. Pai cine mai e nebun sa se bage ?!?