Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sanatoriul Techirghiol a încheiat un contract de mentenanță a sistemului informatic cu Genius IT Solutions (document)

ro

18 Feb, 2015 19:49 2190 Marime text
Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol a plătit 129.032 de lei societăţii Genius IT Solutions SRL Bucureşti pentru mentenanţa Sistemului Informatic Integrat Hipocrate 1.0.
 
Conform licitaţiapublica.ro, contractul a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare, justificarea alegerii procedurii fiind că serviciile puteau fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate. Detalii pot fi consultate în secțiunea Documente.
 
Genius IT Solutions are ca domeniu activităţi de editare a altor produse software şi un capital social de 10.000 de lei. Firma este controlată de Alexandra Mădălina Grigorescu, născută în 1984 la Târgovişte, care deţine 67% din părţile sociale şi Mădălina Ionela Ghiţă, născută tot la Târgovişte, în 1981, cu 33%.
 
Conform vrajitorul.eu, raportul pe anul 2013 al firmei indică o cifră de afaceri de aproape două milioane de lei şi un profit net de peste 84.000 de lei, cu cinci salariaţi. Însă datoriile raportate se ridică la peste cinci milioane de lei.
 
Aceeaşi sursă indică faptul că randamentul activelor are un nivel mediu comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate în creştere comparativ cu firmele competitoare.
 
Iar randamentul capitalurilor este semnificativ mai mare comparativ cu industria din care face parte firma. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi fructifică excelent capitalul existent (15.41% faţă de media industriei).
 
Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (90.21% faţă de media industriei), mai arată analiștii economici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii