Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:33 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța cumpără sistem de alarmare la incendiu de la o firmă din Constanţa (document)

ro

15 Sep, 2018 16:54 1157 Marime text
S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța S.A. a atribuit recent un contract de furnizare sistem de alarmare la incendiu.

Potrivit Licitatiapublica.ro contractul a fost atribuit prin procedură simplificată şi prevede furnizare, instalare/montaj echipamente, punere în funcțiune, instruire personal beneficiar, asigurare mentenanță în perioada de garanție sistem alarmare la incendiu, precum şi derularea procedurilor de obținere a autorizației IGSU în numele achizitorului.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 426.812,47 lei.
Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Digital Tehno Plus SRL din Constanţa.
 
Despre Digital Tehno SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 15 seprembrie 2018, societatea a fost înfiinţată în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Poporului nr. 88.
Societatea are capital social subscris de 100.000 lei, integral vărsat, iar unic asociat este Cristian Rozor. Administratorii firmei sunt Cristian Rozor şi Diana Alexandra Zelcă

Domeniul de activitate principal îl reprezintă lucrările de instalaţii electrice.
 
Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2017 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 1.765.429 lei, profit de 787.271 de lei şi 14 salariaţi.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii