Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:57 26 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romanian Energy Services a obţinut un contract cu Nuclearelectrica (document)

ro

22 Feb, 2017 14:43 1027 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit prin negociere fără anunţ de participare contractul de furnizare dispozitive de suprapresiune pentru lichide (discuri de rupere) (CPV: 42122300) societăţii Romanian Energy Services SRL. Conform anunţului de atribuire numărul 175819/20.02.2017, contractul are valoarea totală de 19.689,75 USD. A fost aleasă procedura de negociere fără anunţ de participare deoarece produsele pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul a fost atribuit la data de 13 februarie 2017 societăţii Romanian Energy Services SRL din Bucureşti, care a depus singura ofertă admisibilă. Valoarea estimată a contractului era de 62.512 lei fără TVA, dar contractul a fost atribuit la o sumă mai mare, respectiv 78.785 de lei fără TVA. Contractul obţinut de Romanian Energy Services SRL nu poate fi subcontractat.
 
Despre Romanian Energy Services SRL
 
Firma are sediul social în Bucureşti, Sectorul 2, strada Barbu Văcărescu, iar capitalul social subscris este de 500 de lei. Romanian Energy Services SRL are ca unic asociat pe Veronica Ştefania Constantin, care îndeplineşte şi funcţia de administrator.

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, Veronica Ştefania Constantin mai figurează ca asociat în Alrex-Construct SRL din Bucureşti şi în Optimtrans Company SRL din oraşul Pantelimon, societăţi aflate în funcţiune în prezent, dar şi în alte patru firme radiate.

Potrivit vrajitorul.eu, firma a declarat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 210.347 de lei, un profit de 112.385 de lei şi are un singur salariat. Tipul de activitate desfăşurat de Romanian Energy Services SRL îl reprezintă intermedierile în comerţul cu combustibili, minereuri, metale şi produse chimice pentru industrie.
Anunţul public de atribuire a licitaţiei poate fi consultat în secţiunea Documente.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii