Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rom Tech va furniza către ISU „Dobrogea“ un sistem cromatograf pentru limitarea pericolului în timpul intervenţiilor

ro

21 Jun, 2019 00:00 1992 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit prin procedură simplificată serviciul privind furnizarea sistemului portabil gaz cromatograf şi spectometru de masă portabil, pentru o mai bună desfăşurare a activităţilor de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa.
 
Sistemul portabil gaz cromatograf şi spectometrul de masă portabil (de tip FLIR Griffin GC/MS G510 sau echivalent) sunt necesare pentru o mai bună desfăşurare a activităţilor de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, în vederea asigurării unui bun management al pericolului chimic, biologic, radiologic, nuclear (CBRN) şi limitării la minimum a vulnerabilităţilor la care este expus personalul de intervenţie pe perioada desfăşurării misiunilor de detecţie.

Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) este de 474.720 de lei.
Procedura a fost adjudecată de societatea Rom Tech SRL. Firma a fost înfiinţată în 1996, în municipiul Sibiu, dar are şi un punct de lucru în Bucureşti.

Conform Registrului Comerţului, capitalul social este de 318.000 de lei, integral vărsat, compus dintr-un număr de 31.800 de părţi sociale, fiecare a 10 lei.
Asociaţii societăţii sunt Marian Costei şi Camelia Costei. Cea din urmă este şi administratorul firmei.

Marian Costei figurează ca asociat şi în firmele Costex Electronic SRL (în funcţiune), Marvel Rom SRL (radiată) şi Rom Consult SRL (în funcţiune). Domeniul de activitate principal este „comerţ cu ridicata nespecializat”.  Societatea a mai furnizat în trecut servicii de reparare şi întreţinere pentru Ministerului Apărării Naţionale - UM 02022, mai exact, servicii de diagnosticare şi revizie la echipamente de detecţie, identificare şi monitorizare CBRN RAID-S şi SVG-2.
                                        
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii