Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robomatic SRL va furniza electroventile către Nuclearelectrica (document)

ro

23 Nov, 2015 18:45 2469 Marime text
 
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă caştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Societatea Națională Nuclearelectrica SA, cu punctul principal de livrare la Cernavodă, a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Electroventile ASCO”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit constractul este Robomatic SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 26.760 lei, fără TVA, iar valoarea totală finală a fost de 21.660,48 lei, fără TVA.
 
Societatea Robomatic SRL, cu sediul social în București Sector 2, pe șoseaua Ștefan cel Mare, numărul 16 B, a fost înfiinţată la data de 20 aprilie 1993. Firma Robomatic desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, iar asociaţii din cadrul societății sunt Corneliu Lucian Duşan şi Alexandru-Florian Duşan.
 
Corneliu Lucian Duşan mai este asociat în următoarele companii: Hertel Marine Services SRL, Robomatic Process Control SRL şi Tulip Estate Investment SRL.
 
Reprezentanții firmei au declarant la finalul anului 2014 o cifră de afaceri de 1.705.989 lei, datorii în valoare totală de 651.829 lei, pierderi de 299.596 lei și un număr mediu de doi angajați.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii