Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:51 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robomatic livrează piese de schimb către Nuclearelectrica (document)

ro

28 Apr, 2015 19:36 1218 Marime text
 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit, în urma unei negocieri fără anunț de participare, în data de 27 aprilie, contractul de furnizare piese de schimb ASCO.

Potrivit anunțului de atribuire cu numărul 157218/28.04.2015, locul principal de livrare este Cernavodă, iar clasificare din vocabularul comun privind achizițiile constă în „mecanisme electrice de acționare a supapelor”. Estimat inițial la suma de 10.540 de lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 11.271,45  de lei.  

Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Robomatic din București. Potrivit Registrului Comerţului, compania Robomatic a fost înfiinţată la data de 20 aprilie 1993. Asociaţii firmei sunt Corneliu Lucian Duşan şi Alexandru-Florian Duşan. Corneliu Lucian Duşan, în vârstă de 65 de ani, este originar din Slatina, în timp ce Alexandru-Florian Duşan s-a născut în Bucureşti şi are 25 de ani. Firma Robomatic desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Corneliu Lucian Duşan mai este asociat în următoarele companii: Hertel Marine Services SRL, Robomatic Process Control SRL şi Tulip Estate Investment SRL, toate în funcţiune.
 
Conform vrajitorul.eu, firma Robomatic, la finalul anului 2013, a înregistrat o cifră de afaceri de 4.093.807 de lei şi avea patru salariaţi. Compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În urmatoărele 6-12 luni, firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri.
 
Anunţul complet al atribuirii poate fi vizualizat în secţiunea documente.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii