Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:38 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robomatic furnizează piese de schimb pentru Nuclearelectrica (document)

ro

19 Jun, 2015 18:52 942 Marime text
 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit, în urma unei negocieri fără anunț de participare, în data de 9 iunie, contractul de furnizare piese de schimb ASCO. O înţelegere similară a fost semnată între cele două părţi şi în luna aprilie. Contractul a fost atribuit pentru suma de 43.730 de lei. Detalii în secţiunea Documente.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Robomatic din București. Potrivit Registrului Comerţului, compania Robomatic a fost înfiinţată la data de 20 aprilie 1993. Asociaţii firmei sunt Corneliu Lucian Duşan şi Alexandru-Florian Duşan. Corneliu Lucian Duşan, în vârstă de 65 de ani, este originar din Slatina, în timp ce Alexandru-Florian Duşan s-a născut în Bucureşti şi are 25 de ani. Firma Robomatic desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Corneliu Lucian Duşan mai este asociat în următoarele companii: Hertel Marine Services SRL, Robomatic Process Control SRL şi Tulip Estate Investment SRL, toate în funcţiune.
 
Conform vrajitorul.eu, firma Robomatic, la finalul anului 2013, a înregistrat o cifră de afaceri de 4.093.807 de lei şi avea patru salariaţi. Compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În urmatoărele 6-12 luni, firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii